marți, 17 februarie 2009

Speed

Traiesti zici? Ce bine pentru tine ca-ti indeplinesti actele cotidiene , ce bine ca ti-ai iutit drumul strecurandu-te printre masini , precipiti lucrurile , esti primul la semafor , dai din coate si o iei inaintea altora la coada facand pe prostul si sperand ca ceilalti nu baga de seama.
Nu domnul meu , au bagat de seama ...dar pentru cei ce tac si privesc cu sila , esti doar un alt rezultat al eforturilor unui caine scos in parcare la 7 dimineata. Ti-ai castigat iutzeala , dar simt eu cum pierzi din dichis!
Cunosti silit o pulsiune sexuala care se declanseaza in fiecare zi , cam pe la aceiasi ora , in conditii identice de decor si de pozitie ... ai zarit o silueta cu forme rotunde , te tulbura , iti face sufletul sa gafaie , esti in impas , vrei sa reactionezi!!Daaa , ai claxonat!!Esti un erou!!!Mi-e teama ca nu vei fi acolo pentru ea nici macar in disperarea ei...Nu se poate bucura de tine , o banala erectie si o posomorata patrundere.
Vrei sa ma intrebi cum eviti asta?N-am sa stiu sa-ti raspund...Dar iti dau voie sa ma injuri , sa te descarci , sa iti vlaguiesti dorinta de a coexista cu siluete.
Toata stima!Tre' sa fug!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu